ЗӨВЛӨМЖ: Салмонелла нянгийн халдварын эрсдлийг бууруулахын тулд хүнсний үйлдвэрлэлийн бүх шатны бохирдлыг бууруулах, хүнсний бүтээгдэхүүний эрүүл аюулгүй…
БАТАЛГААЖУУЛАЛТЫН ЗӨВЛӨЛ ХУРАЛДЛАА. Дундговь аймгийн Стандарт Хэмжил зүйн хэлтсийн дэргэдэх баталгаажуулалтын зөвлөлийн 01 дүгээр хурлыг зохион…
ТА БҮХЭН ЖИЖИГЛЭН ХУДАЛДААНЫ ГАЗАР, ТҮҮНИЙ ҮЙЛЧИЛГЭЭ. ЕРӨНХИЙ ШААРДЛАГА MNS 5021:2023 ШИНЭЧЛЭГДСЭН СТАНДАРТЫН ДЭЛГЭРЭНГҮЙГ ДАРААХ ХОЛБООСООР ОРЖ, ҮЗЭЖ ТАНИЛЦАНА УУ?…
МЭДЭЭЛЭЛ ХҮРГЭН АЖИЛЛАЛАА. Дундговь аймагт хэвийн боов үйлдвэрлэдэг 4 ААН-ийн төлөөлөлд MNS 0461:2022 Монгол үндэстний тавгийн идээний боов. Техникийн…
024 ОНД ШИНЭЭР БАТЛАГДСАН СТАНДАРТЫН ЖАГСААЛТ…
"MNS 5207:2023 ШИЛЭН КАБЕЛИЙН СУУРИЛУУЛАЛТ. ТЕХНИКИЙН ШААРДЛАГА" СТАНДАРТЫГ ШИНЭЧЛЭН БАТАЛЛАА. ДЭЛГЭРЭНГҮЙГ https://estandard.gov.mn/standard/v/4614
ᠵᠥᠪᠯᠡᠮᠵᠢ ЗӨВЛӨМЖ: Уураглаг цагаан идээг савлахдаа шаардлага хангасан зориулалтын мөнгөлөг болон паргаментен цаас, хуванцар аяга, картонон болон цаасан…
ᠵᠥᠪᠯᠡᠮᠵᠢ ЗӨВЛӨМЖ: Хагас боловсруулсан махан бүтээгдэхүүнийг 75%-иас харьцангуй чийглэгтэй, -15ºС-аас ихгүй температуртай орчинд 1 сар хүртэлх хугацаанд тус…
МОНГОЛ ҮНДЭСНИЙ БАХАРХАЛ БОЛСОН ӨВ СОЁЛОО ТҮГЭЭН ДЭЛГЭРҮҮЛЖ, СОЁЛЫН ДАРХЛААГ БИЙ БОЛГОХ ЗОРИЛГООР САР БҮРИЙН 3 ДАХЬ ДОЛОО ХОНОГИЙН ЛХАГВА ГАРАГТ ҮНДЭСНИЙ ДЭЭЛ…
ᠵᠥᠪᠯᠡᠮᠵᠢ ЗӨВЛӨМЖ: Мал, амьтны гаралтай бүтээгдэхүүн олон төрлийн бактери нян үржиж байдаг.Тийм учраас бид таньд махны чанар аюулгүй байдлыг хангах зөв сонгох…