Монгол улсын Шадар сайдын ивээл дор орон даяар зохион байгуулагдаж байгаа “Эрсдэлийн үндэсний форум"-ыг Мандалговь хотноо “Эрсдэл ба стандарт” сэдвийн
Усны чанар. Ундны усны физик-химийн шинжилгээний арга MNS 1097:2023 стандарт шинээр батлагдлаа. Энэхүү стандарт нь ундны усны физик үзүүлэлт үнэр, амт, температур,…
Стандарт, Хэмжил зүйн газрын даргын 2023 оны 11 дүгээр сарын 06-ны өдрийн А/264 дүгээр тушаалаар батлагдсан хэлтсийн үйл ажиллагаанд явцын хяналт-шинжилгээ хийх…
ҮНДЭСНИЙ БИЧГИЙН СУРГАЛТАД ХАМРАГДАЖ БАЙНА Монгол Улсын Засгийн газрын 2020 оны 96 дугаар тогтоолоор баталсан “Монгол бичгийн үндэсний хөтөлбөр…
Дундговь аймгийн Стандарт, хэмжил зүйн хэлтсийн дэргэдэх Баталгаажуулалтын зөвлөл 2023 оны 11 дүгээр сарын 08-ны өдөр хуралдаж, 65 ААН, иргэний хүсэлтийг хэлэлцэж,…
"Стафилококк Ауреус" бактерийн хордлого, түүний нөлөө Staphylococcus Aureus бактери нь хоолны хордлогоос гадна идээт үрэвслийг үүсгэнэ. Стафилококк нь зөв…
Стандарт, хэмжил зүйн газрын Салбарын улсын ерөнхий байцаагчийн 2023 оны 05 дугаар сарын 11-ний өдрийн 12/02 дугаартай удирдамжийн дагуу Дундговь аймгийн хэмжээнд…
Хүнсний харшлын 90 хувийг дараахь төрлийн хүнсний бүтээгдэхүүн үүсгэдэг. Хүнсний харшил: Хүнсний харшил гэдэг нь хүнсэнд агуулагдах өвөрмөц уурагт хүний…
Стандарт Хэмжил зүйн газрын даргын С/13 дугаар тушаалаар Үл эвдэх сорилын стандартчиллын техникийн хорооны хуралдаанаар MNS ISO 10880:2023 Үл эвдэх сорил. Нил улаан туяаны
Хүнсний хөгцөрсөн бүтээгдэхүүнээс татгалзах нь хорт хавдраас сэргийлнэ. ХӨГЦ Хөгц нь хүний биед ихээхэн муу нөлөөтэй хорт бодис ялгаруулдаг…