ЗӨВЛӨМЖ: Жавелион нь бактери, вирус, мөөгөнцөр, сүрьеэгийн савханцарт идэвхитэй нөлөөлж устгах үйлчилгээ үзүүлдэг. ЖАВЕЛИОН Жавелион нь цагаан…
ЗӨВЛӨМЖ: Тослог цагаан идээний тослог нь тослог нь 10%-иас дээш байна. Шар тос, Өрөм, Цагаан тос, Айргийн тосны хадгалах хугацаа нь +4 градусаас ихгүй температурт…
ЗӨВЛӨМЖ: Салмонелла нянгийн халдварын эрсдлийг бууруулахын тулд хүнсний үйлдвэрлэлийн бүх шатны бохирдлыг бууруулах, хүнсний бүтээгдэхүүний эрүүл аюулгүй…
БАТАЛГААЖУУЛАЛТЫН ЗӨВЛӨЛ ХУРАЛДЛАА. Дундговь аймгийн Стандарт Хэмжил зүйн хэлтсийн дэргэдэх баталгаажуулалтын зөвлөлийн 01 дүгээр хурлыг зохион…
ТА БҮХЭН ЖИЖИГЛЭН ХУДАЛДААНЫ ГАЗАР, ТҮҮНИЙ ҮЙЛЧИЛГЭЭ. ЕРӨНХИЙ ШААРДЛАГА MNS 5021:2023 ШИНЭЧЛЭГДСЭН СТАНДАРТЫН ДЭЛГЭРЭНГҮЙГ ДАРААХ ХОЛБООСООР ОРЖ, ҮЗЭЖ ТАНИЛЦАНА УУ?…
МЭДЭЭЛЭЛ ХҮРГЭН АЖИЛЛАЛАА. Дундговь аймагт хэвийн боов үйлдвэрлэдэг 4 ААН-ийн төлөөлөлд MNS 0461:2022 Монгол үндэстний тавгийн идээний боов. Техникийн…
024 ОНД ШИНЭЭР БАТЛАГДСАН СТАНДАРТЫН ЖАГСААЛТ…
"MNS 5207:2023 ШИЛЭН КАБЕЛИЙН СУУРИЛУУЛАЛТ. ТЕХНИКИЙН ШААРДЛАГА" СТАНДАРТЫГ ШИНЭЧЛЭН БАТАЛЛАА. ДЭЛГЭРЭНГҮЙГ https://estandard.gov.mn/standard/v/4614
ᠵᠥᠪᠯᠡᠮᠵᠢ ЗӨВЛӨМЖ: Уураглаг цагаан идээг савлахдаа шаардлага хангасан зориулалтын мөнгөлөг болон паргаментен цаас, хуванцар аяга, картонон болон цаасан…
ᠵᠥᠪᠯᠡᠮᠵᠢ ЗӨВЛӨМЖ: Хагас боловсруулсан махан бүтээгдэхүүнийг 75%-иас харьцангуй чийглэгтэй, -15ºС-аас ихгүй температуртай орчинд 1 сар хүртэлх хугацаанд тус…