ЗӨВЛӨМЖ: Хөгц нь амьд организмд бидний төсөөлсөнөөс илүү аюул хор уршигтайгаас гадна халуун хүйтэнд тэсвэртэй, ургамал, даавуу, үр тариа, хоол хүнс болон бүх…
"MNS 7032:2024 ТҮРГЭН ХӨРГӨЖ, ХӨЛДӨӨСӨН ХООЛ, БЭЛЭН БҮТЭЭГДЭХҮҮНИЙ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ, ХУДАЛДАА, ҮЙЛЧИЛГЭЭНД ТАВИХ ШААРДЛАГА" СТАНДАРТЫГ ШИНЭЭР…
ЗӨВЛӨМЖ: Хүүхдийг халдварт өвчнөөс урьдчилан сэргийлэх хамгийн хялбар арга бол дархлааг нь тогтмол дэмжиж, тухай бүрт нь сайн дурын дархлаажуулалт болон…
"MNS 7025:2023 УУТАН ШҮҮЛТҮҮР. ТЕХНИКИЙН ШААРДЛАГА" СТАНДАРТЫГ ШИНЭЭР…
Монгол Улсын Засгийн газрын 2023 оны 301 дүгээр тогтоол, Засгийн газрын хэрэг эрхлэх газрын даргын 98 дугаар тушаалыг тус тус үндэслэн Төсвийн шууд захирагчтай төрийн…
Анагаахын Шинжлэх Ухааны Үндэсний Их Сургуулийн Дорноговь аймаг салбар Анагаах Ухааны сургуулийн багш, ажилтан албан хаагчдад 2024 оны 02 дугаар сарын 16-ны өдөр…
Дорноговь аймгийн Стандарт хэмжил зүйн хэлтсийн дэргэдэх орон тооны бус баталгаажуулалтын зөвлөлийн хурлыг 2024 оны 02 дугаар сарын 14-ны өдөр зохион байгууллаа.…
ЗӨВЛӨМЖ: Жимс хүнсний ногоог зүсч хэрэглэхдээ зориулалтын модон тавиур ашиглаарай! Махны модон дээр зүсвэл түүхий маханд агуулагдах бичил биетэн жимс ногоог…
ЗӨВЛӨМЖ: Технологийн ажилбарыг хурдавчлах Монгол улсын хэмжээнд мах, махан бүтээгдэхүүнд амт, өнгө оруулах зориулалтаар нитритийн давсыг өргөнөөр хэрэглэж…
"MNS 6506:2023 ХУДАЛДААНЫ ҮЙЛЧИЛГЭЭ. ХУДАЛДААНЫ ГАЗАР ТҮҮНИЙ АНГИЛАЛ, НЭР ТОМЬЁО" СТАНДАРТЫГ ШИНЭЧЛЭН…