ЗӨВЛӨМЖ: Тослог цагаан идээний тослог нь 10%-иас дээш байна. Шар тос, Өрөм, Цагаан тос, Айргийн тосны хадгалах хугацаа нь +4 градусаас ихгүй температурт 6…
"MNS ISO 8655-2:2023 БҮЛҮҮРТ ЭЗЛЭХҮҮНИЙ ХЭМЖҮҮР. 2-Р ХЭСЭГ: ПИПЕТИК" СТАНДАРТЫГ ШИНЭЭР…
Стандарчилал, тохиролын үнэлгээний хяналт зохицуулалтын тухай/шинэчилсэн найруулга/хуульд санал авч…
"MNS 1592:2023 АСФАЛЬТ ХОЛЬЦ. ТЕХНИКИЙН ШААРДЛАГА" СТАНДАРТЫГ ШИНЭЧЛЭН…
Монгол Улсын стандартад "Аюулгүйн зай гэдэг нь галын аюул болон бусад аюул дамжихаас сэргийлэх, ослын үед барилга байгууламж, хүрээлэн буй орчинд нөлөөлөх
ЗӨВЛӨМЖ: Салмонелла нянгийн халдварын эрсдлийг бууруулахын тулд хүнсний үйлдвэрлэлийн бүх шатны бохирдлыг бууруулах, хүнсний бүтээгдэхүүний эрүүл аюулгүй…
АСУУЛТ: Стандарт хэмжил зүйн салбар аливаа зүйлийн хэм хэмжээг тогтоож, асуудал болон аюул дагуулаад байна уу гэдгийг тогтоож өгдөг байгууллага. Гэтэл энэ…
"MNS 0273 : 2023 ҮНЭРТ, АМТЛАГЧ НАВЧИТ НОГОО. ТЕХНИКИЙН ЕРӨНХИЙ ШААРДЛАГА" СТАНДАРТЫГ ШИНЭЧЛЭН…
Стандарт хэмжил зүйн газар өчигдөр /2024.01.23/ өнгөрөгч 2023 онд хийж хэрэгжүүлсэн ажлаа танилцуулж, мөн энэ оны бодлого, төлөвлөгөө, салбарын анхаарах асуудал…
"MNS 0274:2023 БУУЦАЙ. ТЕХНИКИЙН ЕРӨНХИЙ ШААРДЛАГА" СТАНДАРТЫГ ШИНЭЧЛЭН…