ЗӨВЛӨМЖ: Streptococcus- ийн халдвар авсан хүн бөөлжих, толгой өвдөх зэрэг өвчний шинж илрэх ба хэсэг газрын идээт үрэвсэл үүсгэх байдлаар илэрнэ.…
Сургалтын зорилго нь Стандартчилал, тохирлын үнэлгээний хууль, эрх зүйн өнөөгийн орчин, стандартыг боловсруулах, батлах, түгээх, хэрэглэх үйл ажиллагаанд…
ЗӨВЛӨМЖ: Харшил нь хүний биеийн дархлааны систем биед нэвтэрсэн хор хөнөөлгүй гаднын бодисыг аюултай хэмээн буруу тодорхойлж, улмаар үүний эсрэг хариу урвал…
Стандартчилал, тохирлын үнэлгээний хууль, эрх зүйн орчин, хүнсний стандартчилал, тохирлын гэрчилгээ, аюулгүйн тэмдгийн тухай, түүний хэрэглээ, зохицуулалтын…
Стандарт, хэмжил зүйн газрын албан хаагчид Европын Холбооны “СВИЧ-Эйшиа” хөтөлбөрийн хүрээнд Эко тэмдгийн олон улсын сайн туршлагыг судлах сургалтад…
СТАНДАРТ, ХЭМЖИЛ ЗҮЙН ГАЗРЫН ДОЛОО ХОНОГИЙН ТООН МЭДЭЭЛЛИЙГ ХҮРГЭЖ БАЙНА.…
ЗӨВЛӨМЖ: Та халуун дулааны улиралд гадна орчинд ил задгай худалдаалж буй хоол хүнс болон өндгийг худалдан авахаас татгалзаж өөрийнхөө эрүүл мэндийг…
ЗӨВЛӨМЖ: Хөрсний бохирдол нь гэдэсний ба гэдэсний бүлгийн эмгэг төрүүлэгч, агаартан ба агааргүйтэн бичил биетнээр үүсгэгдэнэ. Аероб задралын үр дүнд…
ТӨРИЙН ЖИНХЭНЭ АЛБАН ХААГЧИЙГ ШИЛЖҮҮЛЭХ, СЭЛГЭН АЖИЛЛУУЛАХ ТУХАЙ ЗАР /СТАНДАРТ, ХЭМЖИЛ ЗҮЙН ГАЗАР/ Төрийн албаны зөвлөлийн 2023 оны 25 дугаар…
“Хүнсний аюулгүй байдлын удирдлага хүнс үйлдвэрийн хэлхээн дэх аливаа байгууллагад тавих шаардлага - MNS ISO/IEC 22000:2019” сэдэвт сургалтыг 05 дугаар сарын…