Хүнсний ауюлгүй байдлын үндэсний лавлагаа лабораторис Дэлхийн хүнсний аюулгүй байдлын өдрийг угтан “Стандарт ба хүнсний аюулгүй байдал” сэдэвт…
Ажлын байрны нэр: Гэрээт-Үйлчлэгч ажилд авна Ажлын байрны нөхцөл: Хөлсөөр ажиллах гэрээ, 8 цагаар ажиллах Тавигдах болзол, шаардлага: •…
Хэмжил зүйн стандартчиллын техникийн хорооны хурлыг 2024 оны 06 дугаар сарын 04-ний өдөр зохион байгууллаа. Тус хуралд Стандарт, хэмжил зүйн газар,…
ЗӨВЛӨМЖ: Үл орлогдох амин хүчлийн хамгийн сайн эх үүсвэр нь амьтны гаралтай уургууд байдаг. (Зөвлөмжийг Нийслэлийн Лабораториос…
"Стандартчиллын суурь асуудлууд" сэдэвт сургалтыг өнөөдөр буюу 2024.06.04-ны өдөр танхимаар болон зайнаас зохион байгуулж байна. Сургалтын зорилго…
ЗӨВЛӨМЖ: Streptococcus- ийн халдвар авсан хүн бөөлжих, толгой өвдөх зэрэг өвчний шинж илрэх ба хэсэг газрын идээт үрэвсэл үүсгэх байдлаар илэрнэ.…
Сургалтын зорилго нь Стандартчилал, тохирлын үнэлгээний хууль, эрх зүйн өнөөгийн орчин, стандартыг боловсруулах, батлах, түгээх, хэрэглэх үйл ажиллагаанд…
ЗӨВЛӨМЖ: Харшил нь хүний биеийн дархлааны систем биед нэвтэрсэн хор хөнөөлгүй гаднын бодисыг аюултай хэмээн буруу тодорхойлж, улмаар үүний эсрэг хариу урвал…
Стандартчилал, тохирлын үнэлгээний хууль, эрх зүйн орчин, хүнсний стандартчилал, тохирлын гэрчилгээ, аюулгүйн тэмдгийн тухай, түүний хэрэглээ, зохицуулалтын…
Стандарт, хэмжил зүйн газрын албан хаагчид Европын Холбооны “СВИЧ-Эйшиа” хөтөлбөрийн хүрээнд Эко тэмдгийн олон улсын сайн туршлагыг судлах сургалтад…