Хүнсний бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэгчдэд стандартын талаар ойлголт, хүнсний бүтээгдэхүүний тохирлын үнэлгээ, баталгаажуулалтын үйл явц, ач холбогдол, итгэмжлэгдсэн сорилтын лабораторийн үйл ажиллагааны талаар мэдээлэл өгч сургалтыг зохион байгууллаа.
Сургалтаар:
Сургалт мэдээлэл, салбар сан хариуцсан мэргэжилтэн П.Чанцалмаа "Стандартын мэдээлэл"
Бүтээгдэхүүн баталгаажуулалтын мэргэжилтэн С.Пагамцогсмаа "Хүнсний бүтээгдэхүүний сав боодлын шошгололтод тавих шаардлага" MNS 6648:2016
Итгэмжлэгдсэн сорилтын лабораторийн эрхлэгч Х.Одончимэг "Итгэмжлэгдсэн сорилтын лабораторийн үйл ажиллагаа"
Бүтээгдэхүүн баталгаажуулалтын мэргэжилтэн Г.Даариймаа "Хүнсний бүтээгдэхүүний тохирлын үнэлгээ, баталгаажуулалт" сэдвүүдээр мэдээлэл өгч үйлдвэрлэгч, ААНэгжүүдийн төлөөллүүд хамрагдлаа.![](https://scontent.fuln6-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/338683498_944645646571606_5873054308871997129_n.jpg?stp=dst-jpg_p526x296&_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=6f5rNg23s68AX_Kxj0y&_nc_ht=scontent.fuln6-2.fna&oh=00_AfDIYMzHiYsI_c0jHg5N_LT2Y1DnQnEGWfe9T9gJH4YxgA&oe=6437BED0)
![](https://scontent.fuln6-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/338960818_599997135376725_35278703262653684_n.jpg?stp=dst-jpg_s600x600&_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=1vSYv60Z7iEAX_1mSJA&_nc_ht=scontent.fuln6-1.fna&oh=00_AfA6h_3lYZKDs6FwvcFLUwy4pZ2Cll966hhTI3vCmtakoQ&oe=6437E90D)
![](https://scontent.fuln6-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/338683498_944645646571606_5873054308871997129_n.jpg?stp=dst-jpg_p526x296&_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=6f5rNg23s68AX_Kxj0y&_nc_ht=scontent.fuln6-2.fna&oh=00_AfDIYMzHiYsI_c0jHg5N_LT2Y1DnQnEGWfe9T9gJH4YxgA&oe=6437BED0)
![](https://scontent.fuln6-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/338960818_599997135376725_35278703262653684_n.jpg?stp=dst-jpg_s600x600&_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=1vSYv60Z7iEAX_1mSJA&_nc_ht=scontent.fuln6-1.fna&oh=00_AfA6h_3lYZKDs6FwvcFLUwy4pZ2Cll966hhTI3vCmtakoQ&oe=6437E90D)