СТАНДАРТ, ХЭМЖИЛ ЗҮЙН ГАЗРЫН ДОЛОО ХОНОГИЙН ТООН МЭДЭЭЛЛИЙГ ХҮРГЭЖ БАЙНА.…
ЗӨВЛӨМЖ: Та халуун дулааны улиралд гадна орчинд ил задгай худалдаалж буй хоол хүнс болон өндгийг худалдан авахаас татгалзаж өөрийнхөө эрүүл мэндийг…
ЗӨВЛӨМЖ: Хөрсний бохирдол нь гэдэсний ба гэдэсний бүлгийн эмгэг төрүүлэгч, агаартан ба агааргүйтэн бичил биетнээр үүсгэгдэнэ. Аероб задралын үр дүнд…
ТӨРИЙН ЖИНХЭНЭ АЛБАН ХААГЧИЙГ ШИЛЖҮҮЛЭХ, СЭЛГЭН АЖИЛЛУУЛАХ ТУХАЙ ЗАР /СТАНДАРТ, ХЭМЖИЛ ЗҮЙН ГАЗАР/ Төрийн албаны зөвлөлийн 2023 оны 25 дугаар…
“Хүнсний аюулгүй байдлын удирдлага хүнс үйлдвэрийн хэлхээн дэх аливаа байгууллагад тавих шаардлага - MNS ISO/IEC 22000:2019” сэдэвт сургалтыг 05 дугаар сарын…
“Хүнс үйлдвэрлэлийн зохистой дадал” сэдэвт сургалт 05 дугаар сарын 28-ны өдөр танхимаар зохион байгуулагдаж байна. Сургалтын зорилго: -…
“Хүнсний аюулгүй байдлын удирдлага хүнс үйлдвэрийн хэлхээн дэх аливаа байгууллагад тавих шаардлага - MNS ISO/IEC 22000:2019” сэдэвт сургалтыг 05 дугаар сарын 29-30-ны…
2024 оны 06-р сарын 01-ны өдрөөс www.estandard.gov.mn систем шинэчлэгдэх болсоныг үүгээр мэдэгдэж байна. Мөн хуучин системийг 2024 оны 12-р сарын 31-ний өдөр унтраах болсон…
“ХҮНС ҮЙЛДВЭРЛЭЛИЙН ЗОХИСТОЙ ДАДАЛ” СЭДЭВТ СУРГАЛТЫГ 05 ДУГААР САРЫН 28-НЫ ӨДӨР ТАНХИМААР ЗОХИОН…