Хэмжил зүйн зөвлөлийн ээлжит хуралдаан өнөөдөр буюу 2024 оны 04 дүгээр сарын 09-ны өдөр танхимаар зохион байгуулагдлаа. Хуралдаанаар Монгол Улсын Шадар…
ЗӨВЛӨМЖ: Галзуугийн сэжигтэй амьтанд уруулж, шүлсдүүлсэн тохиолдолд уруулсан шархыг савангийн уусмал, %-ийн иодын уусмалаар арчиж, цэвэрлээрэй…
Массын хэмжлийн төрлөөр хэмжил зүйн мэргэшүүлэх сургалтыг 04 дүгээр сарын 09-11-ний өдрүүдэд танхимаар зохион байгуулагдаж байна. Сургалтын зорилго нь…
"MNS ISO 16869:2024 ХУВАНЦАР. ХУВАНЦРЫН НАЙРЛАГА ДАХЬ МӨӨГӨНЦРИЙН ӨСӨЛТ СААРУУЛАГЧ НЭГДЛИЙН ҮР АШГИЙН ҮНЭЛГЭЭ" СТАНДАРТЫГ ШИНЭЭР…
МАССЫН ХЭМЖЛИЙН ТӨРЛӨӨР ХЭМЖИЛ ЗҮЙН МЭРГЭШҮҮЛЭХ СУРГАЛТЫГ 04 ДҮГЭЭР САРЫН 09-11-НИЙ ӨДРҮҮДЭД ТАНХИМААР, ЗАЙНААС ЗОХИОН…
ЗӨВЛӨМЖ: Хүнсний бүтээгдэхүүнийг хэрхэн хадгалах ёстой вэ? (Зөвлөмжийг СХЗГ-ын Багануур дүүргийн Лабораториос…
"MNS ISO 15270 : 2024 ХУВАНЦАР. ХУВАНЦАР ХОГ ХАЯГДЛЫГ ДАХИН БОЛОВСРУУЛАХ БОЛОН СЭРГЭЭН АШИГЛАХ ЗААВАР" СТАНДАРТЫГ ШИНЭЭР…
СТАНДАРТ, ХЭМЖИЛ ЗҮЙН ГАЗРЫН ДОЛОО ХОНОГИЙН ТООН МЭДЭЭЛЛИЙГ ХҮРГЭЖ БАЙНА.…
Стандарт, хэмжил зүйн газрын дарга С.Батбаатар БНХАУ-ын Олон улсын судалгааны сангийн Олон Улсын хамтын ажиллагааны хорооны Ерөнхий нарийн бичгийн дарга Лю…
ЗӨВЛӨМЖ: Болгосон хоолыг тасалгааны хэмд хадгалах бол 2 цагийн дотор хэрэглэх ёстой. (Зөвлөмжийг СХЗГ-ын Багануур дүүргийн Лабораториос…