ТӨРИЙН АЛБАНЫ ЕРӨНХИЙ ШАЛГАЛТЫН 2024 ТОВ ГАРЛАА. 2024 онд зохион байгуулах 4 удаагийн ерөнхий шалгалтыг төрийн албанд ажиллах адил тэгш боломжоор…
ЗӨВЛӨМЖ: Уураглаг цагаан идээг савлахдаа шаардлага хангасан зориулалтын мөнгөлөг болон паргаментен цаас, хуванцар аяга, картонон болон цаасан хайрцаг,…
"MNS 5207:2023 ШИЛЭН КАБЕЛИЙН СУУРИЛУУЛАЛТ. ТЕХНИКИЙН ШААРДЛАГА" СТАНДАРТЫГ ШИНЭЧЛЭН…
"MNS 6466:2023 ВАГОНЫ ТЕХНИКИЙН ҮЗЛЭГ, ҮЙЛЧИЛГЭЭ, ЗАСВАР. ЕРӨНХИЙ ШААРДЛАГА" СТАНДАРТЫГ ШИНЭЧЛЭН…
БИОТЕХНОЛОГИЙН СТАНДАРТЧИЛЛЫН ТӨСЛИЙН ХОРОО БАЙГУУЛАГДЛАА Стандарт, хэмжил зүйн газрын даргын 2023.12.14-ны өдрийн А/293 дугаар тушаалаар…
ЗӨВЛӨМЖ: Мал, амьтны гаралтай бүтээгдэхүүн олон төрлийн бактери нян үржиж байдаг.Тийм учраас бид таньд махны чанар аюулгүй байдлыг хангах зөв сонгох арга…
ЗӨВЛӨМЖ: Хагас боловсруулсан махан бүтээгдэхүүнийг 75%-иас харьцангуй чийглэгтэй, -15ºС-аас ихгүй температуртай орчинд 1 сар хүртэлх хугацаанд тус хадгална.