БИОТЕХНОЛОГИЙН СТАНДАРТЧИЛЛЫН ТӨСЛИЙН ХОРОО БАЙГУУЛАГДЛАА Стандарт, хэмжил зүйн газрын даргын 2023.12.14-ны өдрийн А/293 дугаар тушаалаар…
ЗӨВЛӨМЖ: Мал, амьтны гаралтай бүтээгдэхүүн олон төрлийн бактери нян үржиж байдаг.Тийм учраас бид таньд махны чанар аюулгүй байдлыг хангах зөв сонгох арга…
ЗӨВЛӨМЖ: Хагас боловсруулсан махан бүтээгдэхүүнийг 75%-иас харьцангуй чийглэгтэй, -15ºС-аас ихгүй температуртай орчинд 1 сар хүртэлх хугацаанд тус хадгална.
"MNS 5693:2022 ХУШНЫ САМРЫН ИДЭЭ. ТЕХНИКИЙН ШААРДЛАГА" СТАНДАРТЫГ ШИНЭЧЛЭН…
ЗӨВЛӨМЖ: Усан сангийн усыг улирал тутам болон усаа сольсоны дараа итгэмжлэгдсэн лабораторид шинжлүүлж эрүүл ахуйн байцаагчийн дүгнэлт гаргуулж…
"MNS 5007:2022 САВЛАСАН УС. ТЕХНИКИЙН ЕРӨНХИЙ ШААРДЛАГА" СТАНДАРТЫГ ШИНЭЧЛЭН…