ЗӨВЛӨМЖ: Колиформ нь бусад эмгэг төрүүлэгч бактеритай ижил эх үүсвэртэй, төстэй шинж чанартай бөгөөд илүү их хэмжээгээр агуулагддаг тул илрүүлэхэд харьцангуй…
ЗӨВЛӨМЖ: Хүн шингэнээ 11 хувь алдахад бодисын тогтолцоо алдагдаж, эмнэлэгийн тусламж шаардлагатай болох тул өдөрт шингэний хэрэглээгээ тогтмол авч байхыг зөвлөж…
АЙМГИЙН СТАНДАРТ, ХЭМЖИЛ ЗҮЙН ХЭЛТСИЙН ДАРГА Х.ТИЛЕГЕН АЙМГИЙН ЗАСАГ ДАРГАТАЙ 2024 ОНД ХАМТРАН АЖИЛЛАХ ГЭРЭЭ…
ЗӨВЛӨМЖ: Галзуугийн сэжигтэй амьтанд уруулж, шүлсдүүлсэн тохиолдолд уруулсан шархыг савангийн уусмал, %-ийн иодын уусмалаар арчиж,…
МАССЫН ХЭМЖЛИЙН ТӨРЛӨӨР ХЭМЖИЛ ЗҮЙН МЭРГЭШҮҮЛЭХ СУРГАЛТ БОЛЖ БАЙНА Массын хэмжлийн төрлөөр хэмжил зүйн мэргэшүүлэх сургалтыг 04 дүгээр сарын…
"MNS ISO 16869:2024 ХУВАНЦАР. ХУВАНЦРЫН НАЙРЛАГА ДАХЬ МӨӨГӨНЦРИЙН ӨСӨЛТ СААРУУЛАГЧ НЭГДЛИЙН ҮР АШГИЙН ҮНЭЛГЭЭ" СТАНДАРТЫГ ШИНЭЭР…
ЗӨВЛӨМЖ: Хүнсний бүтээгдэхүүнийг хэрхэн хадгалах ёстой…
[ ЭЭЛЖИТ БАТАЛГААЖУУЛАЛТ, СУРГАЛТ ] Стандарт, хэмжил зүйн хэлтсийн даргын баталсан удирдамжийн дагуу бүтээгдэхүүн, баталгаажуулалтын мэргэжилтэн,…
Стандартын төсөлд санал авч байна. MNS 5021-1:2024, "Жижиглэн худалдааны газар,түүний үйлчилгээ. Ерөнхий шаардлага" стандартыг шинэчлэн…