"MNS 7034:2024 БИОЛОГИЙН ИДЭВХТ БҮТЭЭГДЭХҮҮН. “БАРБАД-10” 2,0 Г МӨХЛӨГ. ТЕХНИКИЙН ШААРДЛАГА" СТАНДАРТЫГ ШИНЭЭР…
"MNS ASTM C 1074:2024 ТӨЛӨВШЛИЙН АРГААР БЕТОНЫ БАТ БЭХИЙГ ҮНЭЛЭХ СТАНДАРТ АРГА" СТАНДАРТЫГ ШИНЭЭР…
ЗӨВЛӨМЖ: Хүнсний бүтээгдэхүүнийг хэрхэн хадгалах ёстой…
Дэлгэрэнгүй мэдээллийг энэ холбоосоор орж үзнэ үү. https://estandard.gov.mn/standard/Бусад…
MNS GB/T 1499-1:2024 ТӨМӨРБЕТОН БҮТЭЭЦИЙН ГАН. 1-Р ХЭСЭГ: ХАЛУУНААР ЦУВЬСАН ГӨЛГӨР ТУЙВАН" СТАНДАРТЫГ ШИНЭЭР…
"MNS GB/T 1499-2:2024 ТӨМӨРБЕТОН БҮТЭЭЦИЙН ГАН. 2-Р ХЭСЭГ: ХАЛУУНААР ЦУВЬСАН ХАВИРГАТ ТУЙВАН" СТАНДАРТЫГ ШИНЭЭР…