![бичвэр нарын зураг байж магад](https://scontent.fuln6-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/429684881_248229585008794_2691916789334174493_n.jpg?stp=dst-jpg_s600x600&_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=3635dc&_nc_ohc=uHqgHVIEMPAAX_h0WGv&_nc_ht=scontent.fuln6-2.fna&oh=00_AfAM2GyAOaMRIsNhhFZ6-9m7PjeozY00pYRxHRIdMEowQQ&oe=65E4520B)
ЗӨВЛӨМЖ: Хүнсний бүтээгдэхүүнд агуулагдах цайрын хэмжээг MNS GB 5009-14:2021 болон MNS 4497:1997, Төвлөрсөн болон төвлөрсөн бус усан хангамж, бохир усанд агуулагдах цайрын хэмжээг MNS ISO 8288:1999 болон MNS ISO 15586:2019 аргын стандартын дагуу атом шингээлтийн спектрометрийн багажаар тодорхойлдог.
(Зөвлөмжийг СХЗГ-ын Нийслэлийн Лабораториос хүргэж байна)