![1 хүн ба бичвэр нарын зураг байж магад](https://scontent.fuln6-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/446983085_303142646184154_6363445960452163660_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=A69s5zCFk3YQ7kNvgGZ2xkJ&_nc_ht=scontent.fuln6-2.fna&oh=00_AYASvDdwPn6dZ4hN-KN9Ta-QUo948idml3rmhJi0MXKcJg&oe=665C6BC7)
“Хүнсний аюулгүй байдлын удирдлага хүнс үйлдвэрийн хэлхээн дэх аливаа байгууллагад тавих шаардлага - MNS ISO/IEC 22000:2019” сэдэвт сургалтыг 05 дугаар сарын 29-30-ны өдрүүдэд танхимаар зохион байгуулж байна.
Сургалтын зорилго:
- Хүнсний стандартчилал, бүтээгдэхүүний хаяг шошго
- HACCP-г нэвтрүүлэх талаар мэдээлэл өгөх
- Хүнс үйлдвэрлэлийн хэлхээн дэх аюултай байдлыг илрүүлж, тогтоож, үнэлэх, хяналтыг бий болгох юм.
Сургалтын хүрээнд Хүнсний стандартчиллын ажлын танилцуулга, HACCP-Аюулын дүн шинжилгээ ба эгзэгийг хянах цэгийн тогтолцоо, MNS ISO/IEC 22000:2019 стандартын шаардлагууд, байгууллагын төлөв байдал, Хүнсний аюулгүй байдлын тогтолцоонд удирдлагын гүйцэтгэх үүрэг зэргийг судлана.
![4 хүн, хичээл хийж буй хүмүүс ба бичвэр нарын зураг байж магад](https://scontent.fuln6-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/447020953_303142536184165_6547239940578408983_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=9LkOWCKVazAQ7kNvgE9okyT&_nc_ht=scontent.fuln6-2.fna&oh=00_AYAevx3kb0HTzJjMHdlcb2MJQwgr0WnKtHNHIQkOGMcGZw&oe=665C84FF)
![5 хүн, хичээл хийж буй хүмүүс, ширээ ба "A OMBOYS MICKENSE DI de 1の Sunmy a" гэсэн бичвэр нарын зураг байж магад](https://scontent.fuln6-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/446983610_303142559517496_829455236274252389_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=Uxh3EErz_jUQ7kNvgGwW3dC&_nc_ht=scontent.fuln6-2.fna&oh=00_AYDBzFOvEEn_KQQooXello2LpP_p-Rz3m5xMNPhjK0KzDg&oe=665C75C3)
![4 хүн нарын зураг байж магад](https://scontent.fuln6-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/446976941_303142582850827_8311743786912428011_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=3hDdGNVpUakQ7kNvgG5FHqf&_nc_ht=scontent.fuln6-2.fna&oh=00_AYB9EEkND5kPXo37sTYkVRQNA5fTGFhuPxP3jS4VKTSpNA&oe=665C73A0)