ЗӨВЛӨМЖ: Мал, амьтны гаралтай бүтээгдэхүүн олон төрлийн бактери нян үржиж байдаг.Тийм учраас бид таньд махны чанар аюулгүй байдлыг хангах зөв сонгох арга болон зөв бэлдэх зөвлөгөөг хүргэж байна.
(Зөвлөмжийг СХЗГ-ын Налайхын Лабораториос хүргэж байна)
![](https://scontent.fuln6-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/418738485_219109357920817_9021712034565144350_n.jpg?stp=dst-jpg_s600x600&_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=3635dc&_nc_ohc=HO_G6Sfy2CgAX-6Nqyk&_nc_ht=scontent.fuln6-2.fna&oh=00_AfCNO8B4rScb3XkJJ9cMRTY7NxtMz6s3DqyXLdqICjSuOA&oe=65A5A9ED)
![](https://scontent.fuln6-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/418738341_219109364587483_5178963249766480950_n.jpg?stp=dst-jpg_s600x600&_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=3635dc&_nc_ohc=7wO_VythiPwAX9CCLo6&_nc_ht=scontent.fuln6-2.fna&oh=00_AfDaIbphTuJw-hfrQGQsWaAZr7PuahuRcxPOrsddAGz2uQ&oe=65A514B5)