Бялууны хадгалалтад анхаарах:
Бялууг тасалгааны хэмд бүү хадгал. /-50+600 хэм бол нян үржих хамгийн тохиромжтой хэм юм/
Бялууг заавал хөргөх төхөөрөмжид 00-60 С температурт тогтоосон хугацаанаас хэтрүүлэлгүй хадгалах, хэдийгээр хөргөгчид хадгалсан боловч тухайн бүтээгдэхүүний хадгалах температур, хугацааг тохируулаагүйгээс муудах аюултай тул хадгалалтын явцад сайтар шалгаж байх нь зүйтэй.
Болсон, түүхий бүтээгдэхүүнийг хөргөх төхөөрөмжид тус тусад нь хадгалах![](https://masm.gov.mn/bug/images/news/1702021590_405818071_1413437082864438_6959573085978328739_n.jpg)
![](https://masm.gov.mn/bug/images/news/1702021590_405818071_1413437082864438_6959573085978328739_n.jpg)