2025/07/09
Хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээний салбарт эрүүл ахуйн зохистой дадлыг баримтлах нь хоолны хордлого, хүнсээр дамжих халдвараас сэргийлэх үндсэн арга юм.
2025/07/09
СТАНДАРТ, ХЭМЖИЛ ЗҮЙН ГАЗРЫН БАЯРЫН ХУРАЛ БОЛЛОО
2025/07/07
АЖЛЫН ЗАР: ХӨДӨЛМӨРИЙН АЮУЛГҮЙ БАЙДАЛ ХАРИУЦСАН АЖИЛТАН
2025/07/07
“Хөдөлмөрийн хүндэт” медалиар Г.Тулгаа шагнууллаа
2025/07/04
ХЭМЖИЛ ЗҮЙН ЗӨВЛӨЛИЙН ЭЭЛЖИТ ХУРАЛДААН БОЛЛОО
2025/07/04
ОЛОН УЛСЫН ЗӨВЛӨХИЙГ УРЬЖ АЖИЛЛУУЛЖ БАЙНА
2025/07/03
ТОХИРЛЫН ГЭРЧИЛГЭЭНИЙ ХҮСЭЛТИЙГ ЦАХИМААР ХҮЛЭЭН АВНА
2025/07/03
Зуны цагт аялал зугаалгаар явах үед амьтны гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн, тэр дундаа мах хэрэглэх нь түгээмэл болдог