"MNS 7039:2024 БОЛОВСРУУЛАХ ҮЙЛДВЭРТ АШИГЛАХ ШАР ЛУУВАН. ТЕХНИКИЙН ЕРӨНХИЙ ШААРДЛАГА" СТАНДАРТЫГ ШИНЭЭР…
ЗӨВЛӨМЖ: Ямар хүнс ямар төрлийн нян бактери агуулдаг вэ гэдгийг танилцуулъя. (Зөвлөмжийг Налайхын Лабораториос…
"MNS 7038:2024 ГЭР БҮЛД ҮЗҮҮЛЭХ НИЙГМИЙН АЖЛЫН ҮЙЛЧИЛГЭЭНД ТАВИХ НИЙТЛЭГ ШААРДЛАГА" СТАНДАРТЫГ ШИНЭЭР…
ЗӨВЛӨМЖ: Escherichia coli (E. coli) нь хүн, мал амьтны ходоод гэдсэнд амьдардаг нэг зүйлийн бактери юм. E. coli (STEC) O157:H7-ийн гаралтай хоолны хордлого хамгийн…
“Баталгаажуулалтын шинжээчийн М2, М3, М4” сэдэвт сургалтыг 04 дугаар сарын 22-26-ны өдрүүдэд танхимаар зохион байгуулагдаж байна. Сургалтын зорилго:…
"MNS 7035:2024 БИОЛОГИЙН ИДЭВХТ БҮТЭЭГДЭХҮҮН. “ШИНАР-8” 2,0 Г МӨХЛӨГ. ТЕХНИКИЙН ШААРДЛАГА" СТАНДАРТЫГ ШИНЭЭР…
“Баталгаажуулалтын шинжээчийн М2, М3, М4” сэдэвт сургалтыг 04 дугаар сарын 22-26-ны өдрүүдэд танхимаар зохион…
"MNS 7037:2024 БИОЛОГИЙН ИДЭВХТ БҮТЭЭГДЭХҮҮН. АСКОРБИНЫ ХҮЧИЛ БОЛОН ЧАЦАРГАНАТАЙ ШАХМАЛ. ТЕХНИКИЙН ШААРДЛАГА" СТАНДАРТЫГ ШИНЭЭР…
СТАНДАРТ, ХЭМЖИЛ ЗҮЙН ГАЗРЫН ДОЛОО ХОНОГИЙН ТООН МЭДЭЭЛЛИЙГ ХҮРГЭЖ БАЙНА.…
Стандартчиллын суурь асуудлууд сэдэвт сургалт2024 оны 04–р сарын 16-17-ны өдрүүдэдШУТИС-ын 1-р байранд зохион байгуулагдлаа. Сургалтын зорилго Стандартчилал,…