Аймгийн Засаг Даргын Тамгын Газар болон Аймгийн мастер тогооч нарын холбоотой хамтран ЭБ сум болон 18 сумын сургууль ,цэцэрлэг, үйлчилгээний газрын тогооч нарт ,Хоол үйлдвэрлэлийн салбарт мөрөгдөж буй үндэсний стандартууд , MNS 4946:2019 Хоол үйлдвэрлэл,үйлчилгээний газарт тавих шаардлага, зэрэг стандартууд болон Хүнсэнд тохиолдож болох ,аюулаас хэрхэн урьдчилан сэргийлэх ,эрүүл аюулгүй хоол хүнс үйлдвэрлэх зарчмууд, Технологийн карт боловсруулах , Хоолны илчлэг тооцох арга аргачлал зэрэг сэдэвүүдээр сургалт мэдээлэл хийлээ.Тус сургалтад 165 тогооч хамрагдлаа.